
Paté vegetal amb fruits secs
Aquesta recepta deliciosa dona resposta a la inquietud de l’Ana, una lectora que em preguntava l’altre dia què fer amb la resta de polpes que queden després de fer la llet d’ametlla. Així doncs, avui us porto un paté vegetal boníssim.
Posem en el pot de la batedora:
– La polpa dels fruits secs de fer el liquat
– Un alvocat
– Una cullerada de tahina (pasta de sèsam)
– Un all
– Julivert picat al gust
– El suc de mitja llimona
– Oli i sal.
Ho batem tot a la batedora de mà, ho posem a la nevera i ho deixem reposar almenys dues hores.
Es pot servir com a paté per sucar torrades, afegir a un pa de pita o acompanyat de bastonets d’api, pastanaga (crudités)…
Com a suggeriments, pots canviar ingredients com el julivert per cilandre, alfàbrega o api, i la pasta de sèsam per llevat nutricional, donant així una textura més espessa a la recepta.
Ara només us queda provar-lo! Segur que us encantarà!
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.