
Avui et proposo tres truites diferents individuals amb espaguetis de mar com a element central. Per acompanyar-les, et presento la típica amanida grega però una mica actualitzada.
Comencem!
Truita d’espaguetis de mar
Ingredients (truita individual)
2 ous
5 g d’espaguetis de mar
Sal
Pebre (opcional)
Oli d’oliva
Elaboració
1.Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.
2.En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).
3.Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.
4.Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la barreja i deixa que qualli.
Plega la truita i serveix-la al moment.
Truita d’espaguetis de mar i ceba
Ingredients (truita individual)
2 ous
1 ceba petita
5 g d’espaguetis de mar
Sal
Pebre (opcional)
Oli d’oliva
Elaboració
1.Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.
2.En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).
3.Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.
4.Pica la ceba a quadradets petits.
5.Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la ceba i salteja-la durant uns minuts fins que quedi translúcida.
6.Barreja els ous amb la ceba i els espaguetis de mar, cou la truita. Plega-la i serveix-la al moment
Truita d’espaguetis de mar, carabassó i ceba
Ingredients (truita individual)
2 ous
¼ de carabassó
½ ceba
Sal
Pebre (opcional)
Oli d’oliva
Elaboració
1.Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.
2.En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).
3.Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.
4.Pica la ceba i el carabassó a quadradets petits.
5.Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la ceba i el carabassó i salteja’ls durant uns minuts.
6.Barreja els ous amb la ceba, el carabassó i els espaguetis de mar, cou la truita. Plega-la i serveix-la al moment.
Amanida grega d’algues
Ingredients per a 2-3 persones
1 cogombre a cubs
2 alvocats a cubs
7-10 g de la barreja d’algues
1 tassa d’olives negres
1 manat de raves tallats a quarts
1 bloc de formatge feta a cubs
La salsa
1 cullerada sopera de miso blanc
1 cullerada sopera d’oli d’oliva
2 culleradetes de postres de concentrat de poma o mel
2 cullerades soperes de vinagre
1 cullerada sopera de ceba vermella picada
Preparació
1.Posa en remull les algues durant 10 minuts i escorre-les.
2.Barreja tots els ingredients de l’amanida en un bol gran.
3.En un bol petit, barreja els ingredients de la vinagreta i incorporals a l’amanida.
4.Serveix.
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.