Avui et proposo tres truites diferents individuals amb espaguetis de mar com a element central. Per acompanyar-les, et presento la típica amanida grega però una mica actualitzada.

Comencem!


Truita d’espaguetis de mar

Ingredients (truita individual)

  • 2 ous

  • 5 g d’espaguetis de mar

  • Sal

  • Pebre (opcional)

  • Oli d’oliva


Elaboració

1.Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.

2.En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).

3.Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.

4.Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la barreja i deixa que qualli.

  1. Plega la truita i serveix-la al moment.

 
 

Truita d’espaguetis de mar i ceba

Ingredients (truita individual)

  • 2 ous

  • 1 ceba petita

  • 5 g d’espaguetis de mar

  • Sal

  • Pebre (opcional)

  • Oli d’oliva

 

Elaboració

1.Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.

2.En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).

3.Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.

4.Pica la ceba a quadradets petits.

5.Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la ceba i salteja-la durant uns minuts fins que quedi translúcida.

6.Barreja els ous amb la ceba i els espaguetis de mar, cou la truita. Plega-la i serveix-la al moment

 

Truita d’espaguetis de mar, carabassó i ceba

Ingredients (truita individual)

  • 2 ous

  • ¼ de carabassó

  • ½ ceba

  • Sal

  • Pebre (opcional)

  • Oli d’oliva


Elaboració

1.Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.

2.En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).

3.Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.

4.Pica la ceba i el carabassó a quadradets petits.

5.Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la ceba i el carabassó i salteja’ls durant uns minuts.

6.Barreja els ous amb la ceba, el carabassó i els espaguetis de mar, cou la truita. Plega-la i serveix-la al moment.

 

Amanida grega d’algues

Ingredients per a 2-3 persones

  • 1 cogombre a cubs

  • 2 alvocats a cubs

  • 7-10 g de la barreja d’algues

  • 1 tassa d’olives negres

  • 1 manat de raves tallats a quarts

  • 1 bloc de formatge feta a cubs


La salsa

 
  • 1 cullerada sopera de miso blanc

  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva

  • 2 culleradetes de postres de concentrat de poma o mel

  • 2 cullerades soperes de vinagre

  • 1 cullerada sopera de ceba vermella picada


Preparació

1.Posa en remull les algues durant 10 minuts i escorre-les.

2.Barreja tots els ingredients de l’amanida en un bol gran.

3.En un bol petit, barreja els ingredients de la vinagreta i incorporals a l’amanida.

4.Serveix.