Avui us portem la recepta d’un dels aperitius que hem menjat en família aquestes festes de Nadal. Es tracta d’un tàrtar d’algues marines i mostassa; exòtic i amb un toc picant alhora.

Us atreviu a provar-lo? Comencem!

INGREDIENTS

La salsa

  • 200 g d’alvocat

  • Suc de llimona al gust

  • Sal al gust

  • Pebre negre al gust

  • Salsa de mostassa al gust

  • Aigua

  • Oli d’Oliva Verge Extra (OOVE) al gust

El tàrtar

  • 75 g (aprox.) d’algues variades (wakame, espaguetis de mar, enciam de mar, nori…)

  • 25 g de poma tallada a quadradets

  • 25 g de ceba morada tallada a quadradets

  • Llavors de sèsam al gust

 
ELABORACIÓ

1.Hidrata les algues durant uns 15 minuts. Escorre-les i talla-les finament.

2.Amb l’ajuda d’una batedora, prepara la salsa amb tots els ingredients de la llista. Has de tenir en compte que ha de quedar emulsionada.

3.Una vegada obtinguda la textura desitjada (afegint-hi més aigua si és necessari), rectifica’n el gust amb més pebre, sal, oli…

4.Barreja les algues amb la resta d’ingredients del tàrtar, i finalment amb la salsa preparada anteriorment.

5.Per acabar, pots acompanyar la recepta amb brots de mostassa (te’ls ensenyem a fer en aquest article), amb altres germinats, amb crackers, o bé amb algun fruit sec.


Bon profit!

Esperem que gaudiu d’aquest plat tant com ho hem fet nosaltres!

Si voleu conèixer una mica més el món de les algues, podeu visitar aquest article.

Recordeu compartir els articles si els trobeu interessants! 🙂 També podeu comentar què en penseu i com us van sortint les receptes!

 

Fins ben aviat!