
Avui us portem la recepta d’un dels aperitius que hem menjat en família aquestes festes de Nadal. Es tracta d’un tàrtar d’algues marines i mostassa; exòtic i amb un toc picant alhora.
Us atreviu a provar-lo? Comencem!
La salsa
200 g d’alvocat
Suc de llimona al gust
Sal al gust
Pebre negre al gust
Salsa de mostassa al gust
Aigua
Oli d’Oliva Verge Extra (OOVE) al gust
El tàrtar
75 g (aprox.) d’algues variades (wakame, espaguetis de mar, enciam de mar, nori…)
25 g de poma tallada a quadradets
25 g de ceba morada tallada a quadradets
Llavors de sèsam al gust
1.Hidrata les algues durant uns 15 minuts. Escorre-les i talla-les finament.
2.Amb l’ajuda d’una batedora, prepara la salsa amb tots els ingredients de la llista. Has de tenir en compte que ha de quedar emulsionada.
3.Una vegada obtinguda la textura desitjada (afegint-hi més aigua si és necessari), rectifica’n el gust amb més pebre, sal, oli…
4.Barreja les algues amb la resta d’ingredients del tàrtar, i finalment amb la salsa preparada anteriorment.
5.Per acabar, pots acompanyar la recepta amb brots de mostassa (te’ls ensenyem a fer en aquest article), amb altres germinats, amb crackers, o bé amb algun fruit sec.
Bon profit!
Esperem que gaudiu d’aquest plat tant com ho hem fet nosaltres!
Si voleu conèixer una mica més el món de les algues, podeu visitar aquest article.
Recordeu compartir els articles si els trobeu interessants! 🙂 També podeu comentar què en penseu i com us van sortint les receptes!
Fins ben aviat!
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.