Les quantitats són aproximades per a dues persones, ja que les pots adaptar al teu gust i depenent de quantes persones us reuniu per dinar o sopar.


Ingredients:

125 gr de tofu

Un pessic de sal

Un polsim de curri

Una pastanaga

Un carabassó petit

Dos trossets de gingebre

Un trosset de pell de llima

Un polsim de pebre vermell picant al gust

100 ml de crema de coco

Posarem el tofu o pollastre tallat fi i el condimentes amb sal, curri i oli de sèsam torrat. El deixa-ho reposar mentre preparem les verdures.

A una olla, posa a escalfar el caldo o bé tres parts d’aigua i una part d’aigua de mar.

Quan bulli, hi afegeix:

– Pastanaga tallada a palets.

– Carabassó també a palets

– Dos trossets de gingebre

– Un trosset de pell de llima

– Un polsim de pebre picant

– La crema de coco

Ho remous i ho deixes coure uns 8 minuts fins que quedin les verdures al dente.

Tot seguit, apaga el foc i hi afegeix la part verda d’una ceba tendra tallada a la juliana.

Afegeix un alvocat, treu-li l’os i hi fas uns talls en forma de quadradets, pots treure la pela amb una cullera. Posa-li llima per sobre.

En un bol posa-hi unes fulles i l’alvocat, tot seguit hi aboques la sopa per sobre.

Ho remenes i ja t’ho pots menjar, bon profit!