COM NEIX EL PROJECTE?

El projecte neix de l’impuls de voler veure un món diferent, sobre tot un canvi en el consum diari. A qui no li ha passat d’entrar en un supermercat on tot porta un envàs de plàstic? A més, la majoria de vegades és innecessari. Això ens embruta els mars i la terra on vivim.

Estem submergits en un model de consum on no podem escollir quanta quantitat volem d’un producte, i a vegades se’ns fa malbé a l’armari de la cuina; un autèntic malbaratament de diners, recursos i energia.

​El nostre objectiu és minimitzar els residus tant com es pugui, tornar al model dels nostres avantpassats! Apostem per un producte de proximitat, de qualitat, ecològic i sostenible.

​El projecte anirà creixent per fases, fent-se gran a poc a poc. Començarem amb una botiga en línia de productes de proximitat i anirem ampliant fronteres amb el temps! No descartem obrir una botiga física i fins i tot un espai de degustació i tallers!

 

QUI SOM?

L' Alba

Soc mare de dos fills de 20 i 18 anys. Soc inquieta, m’agrada inventar, imaginar i innovar. També m’agrada ajudar i escoltar.

Al llarg de la meva vida m’han guiat els meus ideals; voler viure respectant el meu entorn, cuidant el medi ambient i portant una alimentació natural i ecològica.

M’he format en teràpies naturals, nutrició flexivegetariana i cetogènica, entre altres, i he vist com l’alimentació influeix en la nostra salut.

Amb el temps m’he adonat d’una cosa molt important: com tractem el nostre entorn ens tractem a nosaltres mateix@s. Per tant, si tenim cura del planeta, al mateix temps n’estem tenint amb nosaltres! Així doncs… cuidem-nos!

La Gemma

A mi m’encanta crear i aprendre, també soc una autèntica fan de l’organització i l’ordre. D’altra banda, una de les meves grans aficions és l’escriptura.

M’agrada escriure textos de tot tipus; des d’articles fins a contes i històries de fantasia, de fet me n’encarrego de redactar els articles setmanals del blog.

​M’he endinsat en aquest projecte per aprendre i créixer. Em fascina l’oportunitat de fer més ric el meu entorn i així enriquir-me jo com a persona. Espero i desitjo de tot cor que així sigui!