Truita d’espaguetis de mar amb amanida grega

Updated: Nov 5, 2021


Avui et proposo tres truites diferents individuals amb espaguetis de mar com a element central. Per acompanyar-les, et presento la típica amanida grega però una mica actualitzada.

Comencem!



Truita d’espaguetis de mar

Ingredients (truita individual)

  • 2 ous

  • 5 g d’espaguetis de mar

  • Sal

  • Pebre (opcional)

  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.

  2. En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).

  3. Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.

  4. Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la barreja i deixa que qualli.

  5. Plega la truita i serveix-la al moment.


Truita d’espaguetis de mar i ceba

Ingredients (truita individual)

  • 2 ous

  • 1 ceba petita

  • 5 g d’espaguetis de mar

  • Sal

  • Pebre (opcional)

  • Oli d’oliva


Elaboració

  1. Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.

  2. En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).

  3. Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.

  4. Pica la ceba a quadradets petits.

  5. Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la ceba i salteja-la durant uns minuts fins que quedi translúcida.

  6. Barreja els ous amb la ceba i els espaguetis de mar, cou la truita. Plega-la i serveix-la al moment


Truita d’espaguetis de mar, carabassó i ceba

Ingredients (truita individual)

  • 2 ous

  • ¼ de carabassó

  • ½ ceba

  • Sal

  • Pebre (opcional)

  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. Posa els espaguetis de mar en remull durant 10-15 minuts.

  2. En un plat o un bol, bat els dos ous, juntament amb la sal i el pebre (opcional).

  3. Escorre els espaguetis de mar i incorpora’ls als ous batuts.

  4. Pica la ceba i el carabassó a quadradets petits.

  5. Escalfa una paella amb una mica d’oli, aboca-hi la ceba i el carabassó i salteja’ls durant uns minuts.

  6. Barreja els ous amb la ceba, el carabassó i els espaguetis de mar, cou la truita. Plega-la i serveix-la al moment.



Amanida grega d’algues

Ingredients per a 2-3 persones

  • 1 cogombre a cubs

  • 2 alvocats a cubs

  • 7-10 g de la barreja d’algues

  • 1 tassa d’olives negres

  • 1 manat de raves tallats a quarts

  • 1 bloc de formatge feta a cubs

La salsa

  • 1 cullerada sopera de miso blanc

  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva

  • 2 culleradetes de postres de concentrat de poma o mel

  • 2 cullerades soperes de vinagre

  • 1 cullerada sopera de ceba vermella picada

Preparació

  1. Posa en remull les algues durant 10 minuts i escorre-les.

  2. Barreja tots els ingredients de l’amanida en un bol gran.

  3. En un bol petit, barreja els ingredients de la vinagreta i incorporals a l’amanida.

  4. Serveix.




25 views0 comments

Recent Posts

See All
calAlba_portadaweb.png