Gaspatxo fresquet de remolatxa

Updated: Jul 6

Feliç dimecres! Avui et portem una beguda deliciosa i refrescant! Bé, hem dit beguda, però hi ha qui la consideren un plat o fins i tot una salsa! Què et sembla un gaspatxo de remolatxa ben colorit i fresquet? Ve de gust, oi? Comencem!


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 500 g de remolatxa cuita

  • 500 g de tomàquets madurs

  • 50 g de ceba (aproximadament, tot depèn del teu gust)

  • 40 g de pebrot verd

  • 40 g de cogombre

  • 1 all

  • 20 g de vinagre (aprox.)

  • 300 ml d’aigua freda

  • Sal al gust

  • Pebre negre al gust

  • 3 cullerades d’Oli d’Oliva Verge Extra


ELABORACIÓ

  1. Introdueix tots els ingredients en una batedora i tritura’ls durant uns minuts fins a aconseguir una textura fina.

  2. Rectifica’n el gust i la consistència afegint-hi sal, pebre o aigua.

  3. Serveix el gaspatxo fresquet en una copa, una tassa, un bol o un plat!


Bon profit!


Recorda que pots seguir-nos a les xarxes: Instagram, Facebook i compartir l’article si t’ha agradat!


Fins aviat!



40 views2 comments

Recent Posts

See All
calAlba_portadaweb.png