Falàfels de farina de cigró

Bon dimecres! Avui us presentem una recepta bastant famosa; els falàfels! Són petites hamburgueses vegetals d’origen àrab fetes de farina de cigró i espècies: molt aromàtiques i deliciosos. Es poden acompanyar d’una salsa de iogurt, una bona amanida o fins i tot en un pa de pita.

Comencem!


INGREDIENTS

  • 250 g de farina de cigrons

  • 300 ml d'aigua

  • 1 grapat de coriandre o julivert

  • 2 dents d'all

  • 1 cullerada d'all en pols

  • 2 cullerades de cúrcuma

  • Sal

  • Oli d'oliva per fregir (opcional)


ELABORACIÓ

  1. Pica finament el coriandre (o julivert) i els alls.

  2. Afegeix tots els ingredients menys l'aigua i l'oli en un bol.

  3. Ves incorporant-hi l'aigua a poc a poc fins a obtenir una textura manejable però no massa espessa.

  4. Amb l'ajuda d'una cullera fes boletes rodones amb la massa.

  5. Una vegada tinguis les boletes fetes pots fregir-les a la paella o bé posar-les al forn durant 20 minuts a 180 ºC.

Ara només queda gaudir-los!


Recordeu compartir l'article si us ha agradat, donar-li un m’agrada i comentar-nos què en penseu!


Fins ben aviat!




35 views0 comments

Recent Posts

See All
calAlba_portadaweb.png