Crema de fonoll i porro

Bon dimecres a tothom! Avui us portem una recepta molt senzilla, i plena de propietats nutricionals. Es tracta d’una crema de fonoll i porro que es pot prendre tant freda com calenta.


En un article anterior ja vam parlar del fonoll i de les seves propietats (afavoreix les digestions, disminueix les nàusees i els marejos, és un bon aliat per combatre la gota, l’artritis, la retenció de líquids, la hipertensió, l’halitosi, els refredats… també reforça el sistema immunitari i els ronyons).


Aquí us la deixem!



INGREDIENTS


ELABORACIÓ

  1. Talla els porros finament i sofregeix-los en una olla amb una mica d’oli d’oliva.

  2. Mentre els porros siguin a l’olla (5 minuts aprox.), talla a trossets petits el bulb de fonoll i tot seguit afegeix-los també a l’olla. Afluixa el foc i deixa que se sofregeixi tot durant uns minuts.

  3. Tot seguit, afegeix-hi l’aigua, l’aigua de mar, el llorer i les espècies que hagis escollit. Tapa-ho.

  4. Quan hagi bullit durant uns 15-20 minuts, comprova que el fonoll estigui cuit i passa-ho tot per la batedora.

  5. Serveix la crema calenta o espera que es refredi, això ja depèn del teu gust!



Ja ho veieu! És fàcil oi? És genial per beneficiar-nos de les propietats del fonoll, que en són moltes! Si voleu conèixer-les, aquí en teniu un article on en parlem en profunditat.


Desitgem que us hagi semblat útil l’article! Recordeu que el podeu compartir, fer-li un m’agrada i comentar què us ha semblat!


I seguiu-nos a les xarxes: Instagram i Facebook!


Fins ben aviat!



36 views0 comments

Recent Posts

See All
calAlba_portadaweb.png