Crema de carabassa i formatge blau

Avui us portem un plat exquisit i ideal per aquestes festes; una crema de carabassa i formatge blau! Encantarà a tothom, fins i tot als més petits :)


Som-hi? Comencem!


INGREDIENTS

(4 racions)

  • ½ ceba gran (o 1 ceba petita)

  • 3 cullerades soperes d’Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic (OOVEE)

  • 800 g de carabassa en daus

  • 1 l d’aigua

  • 120 g de formatge blau

  • 1 culleradeta de sal o 200 ml d’aigua de mar (si fas servir aigua de mar, utilitza 800 ml d’aigua enlloc d’1 l)

  • 1 culleradeta de pebre molt


ELABORACIÓ

  1. Talla la ceba a trossos petits i en una olla sofregeix-la juntament amb l’oli durant uns 5 minuts.

  2. Passat aquest temps, afegeix-hi la carabassa i l’aigua. Deixa que bulli durant 20 minuts.

  3. Finalment, afegeix a l’olla el formatge, la sal i el pebre. Tritura-ho tot fins a obtenir una textura de crema fina.

  4. Serveix la crema calenta amb un bon rajolí d’OOVE.


Bon profit i bones festes!


Ja ens explicareu com us ha sortit el plat!


Recordeu que podeu compartir l’article si us agrada! :)



34 views0 comments

Recent Posts

See All
calAlba_portadaweb.png