
Bon dimecres a tothom! Com cada setmana, avui us portem un article sobre alimentació. Us volem presentar un plat deliciós i molt fàcil de fer: uns makis de verdures i ou amb una salsa deliciosa de cacauet. Comencem? Parlem primer doncs de què necessitem.
Abans de començar, volem remarcar que nosaltres hem escollit aquests ingredients, però que es poden omplir del que vulgueu sense cap problema. Mireu què teniu a la nevera i deixeu fluir la imaginació!
2 fulls d’alga nori
½ tassa d’arròs blanc
1 pastanaga
1 cogombre
4 o 5 tomàquets secs en oli d’oliva
1 ou
Llavors de sèsam
Sal
3 cullerades soperes de crema de cacauet
1 cullerada d’oli d’oliva
El suc de mitja llimona o 1 cullerada de vinagre
1 cullerada de salsa de soja
1 trosset de gingebre fresc
Un polsim de sal
2 o 3 cullerades d’aigua
1.Cou l’arròs amb una miqueta de sal segons les instruccions del paquet.
2.Quan l’arròs sigui al foc, ves preparant la resta d’ingredients: bat els ous en un bol i fes una truita a la francesa, tot seguit, talla-la a tires fines.
3.Pela i talla a tires el cogombre i la pastanaga, i talla també a tiretes el tomàquet sec.
4.Paral·lelament prepara la salsa. En una batedora petita o un got per a minipimer introdueix tots els ingredients i bat-los fins a obtenir una textura de salsa. Si cal, rectifica’n el gust fins a aconseguir l’equilibri perfecte.
5.Quan l’arròs sigui cuit, deixa que es refredi durant una estona i després munta els makis. En primer lloc, posa en una superfície plana i seca una fulla d’alga nori, tot seguit estén-hi per sobre una capa fina d’arròs.
6.Posteriorment, empolvora unes quantes llavors de sèsam per sobre de l’arròs i, per acabar, posa-hi els trossos de verdures i truita en un dels laterals deixant aproximadament dos centímetres de l’extrem del paper de nori.
7.Enrotlla els makis i després talla’ls amb un ganivet afilat a un gruix d’uns 2 cm.
8.Serveix els makis acompanyats de la salsa.
Esperem que gaudiu de la versió que hem inventat d’aquest sushi tan famós! Ja veureu que és ben senzill de fer i que queda deliciós!
Fins la setmana que ve!
No oblideu pas seguir-nos a les xarxes i compartir l’article!
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.