Feliç dimecres a tothom! Avui us presentem una recepta que també neix en certa manera de la dieta keto. Es tracta d’un hummus de coliflor i carabassó boníssim acompanyat d’uns crackers de formatge parmesà! Ideal per quan venen convidats a casa o per quan volem gaudir d’un petit caprici ;).

Comencem amb la recepta? Aquí la teniu!

 
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Per l’hummus
 
  • ½ carabassó cru

  • 100 g de coliflor cuita

  • 1 cullerada sopera de tahina

  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

  • Suc d’una llimona

  • Sal al gust


Pels crackers
  • 100g de parmesà

  • Espècies al gust

ELABORACIÓ

1.Tritura tots els ingredients de l’hummus i tot seguit deixa’l reposar a la nevera abans de consumir-lo, així agafarà consistència.

2.Encén el forn a 180 ºC perquè vagi agafant temperatura. Després, cobreix una safata de paper de forn i fes petits munts de formatge en forma de cracker.

3.Finalment, posa les espècies que més prefereixis per sobre del parmesà i introdueix-ho tot al forn durant 5 minuts (aprox.).

4.Per acabar, retira els crackers del forn i posa’ls sobre un paper absorbent fins que es refredin.

5.Serveix l’hummus com a pica-pica acompanyat dels crackers!

 
 

Esperem que feu aquesta recepta i que la gaudiu molt! Recordeu que ens podeu seguir a Facebook i a Instagram!

Una abraçada i fins ben aviat!