
Feliç dimecres a tothom! Avui us presentem una recepta que també neix en certa manera de la dieta keto. Es tracta d’un hummus de coliflor i carabassó boníssim acompanyat d’uns crackers de formatge parmesà! Ideal per quan venen convidats a casa o per quan volem gaudir d’un petit caprici ;).
Comencem amb la recepta? Aquí la teniu!
½ carabassó cru
100 g de coliflor cuita
1 cullerada sopera de tahina
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
Suc d’una llimona
Sal al gust
100g de parmesà
Espècies al gust
ELABORACIÓ
1.Tritura tots els ingredients de l’hummus i tot seguit deixa’l reposar a la nevera abans de consumir-lo, així agafarà consistència.
2.Encén el forn a 180 ºC perquè vagi agafant temperatura. Després, cobreix una safata de paper de forn i fes petits munts de formatge en forma de cracker.
3.Finalment, posa les espècies que més prefereixis per sobre del parmesà i introdueix-ho tot al forn durant 5 minuts (aprox.).
4.Per acabar, retira els crackers del forn i posa’ls sobre un paper absorbent fins que es refredin.
5.Serveix l’hummus com a pica-pica acompanyat dels crackers!
Esperem que feu aquesta recepta i que la gaudiu molt! Recordeu que ens podeu seguir a Facebook i a Instagram!
Una abraçada i fins ben aviat!
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.