
Feliç dimecres! Avui et portem una beguda deliciosa i refrescant! Bé, hem dit beguda, però hi ha qui la consideren un plat o fins i tot una salsa! Què et sembla un gaspatxo de remolatxa ben colorit i fresquet? Ve de gust, oi? Comencem!
500 g de remolatxa cuita
500 g de tomàquets madurs
50 g de ceba (aproximadament, tot depèn del teu gust)
40 g de pebrot verd
40 g de cogombre
1 all
20 g de vinagre (aprox.)
300 ml d’aigua freda
Sal al gust
Pebre negre al gust
3 cullerades d’Oli d’Oliva Verge Extra
1.Introdueix tots els ingredients en una batedora i tritura’ls durant uns minuts fins a aconseguir una textura fina.
2.Rectifica’n el gust i la consistència afegint-hi sal, pebre o aigua.
3.Serveix el gaspatxo fresquet en una copa, una tassa, un bol o un plat!
Bon profit!
Recorda que pots seguir-nos a les xarxes: Instagram, Facebook i compartir l’article si t’ha agradat!
Fins aviat!
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.