Feliç dimecres! Avui et portem una beguda deliciosa i refrescant! Bé, hem dit beguda, però hi ha qui la consideren un plat o fins i tot una salsa! Què et sembla un gaspatxo de remolatxa ben colorit i fresquet? Ve de gust, oi? Comencem!

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
  • 500 g de remolatxa cuita

  • 500 g de tomàquets madurs

  • 50 g de ceba (aproximadament, tot depèn del teu gust)

  • 40 g de pebrot verd

  • 40 g de cogombre

  • 1 all

  • 20 g de vinagre (aprox.)

  • 300 ml d’aigua freda

  • Sal al gust

  • Pebre negre al gust

  • 3 cullerades d’Oli d’Oliva Verge Extra

ezgif.com-gif-maker (18)
ELABORACIÓ

1.Introdueix tots els ingredients en una batedora i tritura’ls durant uns minuts fins a aconseguir una textura fina.

2.Rectifica’n el gust i la consistència afegint-hi sal, pebre o aigua.

3.Serveix el gaspatxo fresquet en una copa, una tassa, un bol o un plat!

 

Bon profit!

 

Recorda que pots seguir-nos a les xarxes: Instagram, Facebook i compartir l’article si t’ha agradat!

Fins aviat!