
Bon dimecres! Avui us presentem una recepta bastant famosa; els falàfels! Són petites hamburgueses vegetals d’origen àrab fetes de farina de cigró i espècies: molt aromàtiques i deliciosos. Es poden acompanyar d’una salsa de iogurt, una bona amanida o fins i tot en un pa de pita.
Comencem!
250 g de farina de cigrons
300 ml d’aigua
1 grapat de coriandre o julivert
2 dents d’all
1 cullerada d’all en pols
2 cullerades de cúrcuma
Sal
Oli d’oliva per fregir (opcional)
1.Pica finament el coriandre (o julivert) i els alls.
2.Afegeix tots els ingredients menys l’aigua i l’oli en un bol.
3.Ves incorporant-hi l’aigua a poc a poc fins a obtenir una textura manejable però no massa espessa.
4.Amb l’ajuda d’una cullera fes boletes rodones amb la massa.
5.Una vegada tinguis les boletes fetes pots fregir-les a la paella o bé posar-les al forn durant 20 minuts a 180 ºC.
Ara només queda gaudir-los!
Recordeu compartir l’article si us ha agradat, donar-li un m’agrada i comentar-nos què en penseu!
Fins ben aviat!
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.