Segurament ja heu sentit a parlar o heu tastat algun plat amb curri, oi? I és que aquesta barreja d’espècies és tan característica que dona nom fins i tot als plats que acompanya! En futurs articles us en parlarem més a fons. Avui us portem un plat molt nutritiu i reconfortant: un curri de coliflor, col kale i llet de coco.


Comencem!

 
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
  • 50 g de mantega

  • 2 grans d’all fresc o 6 g

  • 1 cm de gingebre fresc o 8 g

  • Un pessic de llavors de comí

  • Un pessic de llavors de fonoll (opcional)

  • Una culleradeta de cafè de llavors de mostassa

  • 3 dits de canyella en rama

  • 1 culleradeta de cafè de curri en pols

  • 250 g de col kale (en el seu lloc també hi pots posar pèsols, un altre tipus de col o les verdures que tinguis)

  • ½ coliflor

  • 500 g de llet de coco

  • Aigua

  • Sal marina o aigua de mar

  • Pebre negre

  • Julivert o cilandre frescs

ELABORACIÓ
 

1.Desfés la mantega a una paella o olla i fregeix-hi l’all i el gingebre (sense que es cremin).

2.Afegeix-hi el comí, el fonoll i la mostassa, juntament amb la canyella i el curri.

4.Quan les espècies estiguin lleugerament torrades, afegeix-hi la col kale i la coliflor tallades a trossos. Dora-les durant aproximadament 5 minuts

5.Cobreix el saltejat amb aigua i posteriorment afegeix-hi la llet de coco. Deixa-ho coure durant uns 30 minuts.

6.Si afegeixes aigua de mar, seràn uns 100 ml, el plat serà més gustós.

7.Finalment, passats aquests 30 minuts, afegeix-hi al gust la sal i el pebre.

8.Serveix el plat calent i amb una mica de julivert o cilandre picats per sobre.


Desitgem que gaudiu d’aquesta recepta tan nutritiva! Ja ens direu què en penseu, i no oblideu compartir-la!

 

Fins ben aviat! 🙂

Visiteu-nos també al Facebook!