
Segurament ja heu sentit a parlar o heu tastat algun plat amb curri, oi? I és que aquesta barreja d’espècies és tan característica que dona nom fins i tot als plats que acompanya! En futurs articles us en parlarem més a fons. Avui us portem un plat molt nutritiu i reconfortant: un curri de coliflor, col kale i llet de coco.
Comencem!
50 g de mantega
2 grans d’all fresc o 6 g
1 cm de gingebre fresc o 8 g
Un pessic de llavors de comí
Un pessic de llavors de fonoll (opcional)
Una culleradeta de cafè de llavors de mostassa
3 dits de canyella en rama
1 culleradeta de cafè de curri en pols
250 g de col kale (en el seu lloc també hi pots posar pèsols, un altre tipus de col o les verdures que tinguis)
½ coliflor
500 g de llet de coco
Aigua
Sal marina o aigua de mar
Pebre negre
Julivert o cilandre frescs
1.Desfés la mantega a una paella o olla i fregeix-hi l’all i el gingebre (sense que es cremin).
2.Afegeix-hi el comí, el fonoll i la mostassa, juntament amb la canyella i el curri.
4.Quan les espècies estiguin lleugerament torrades, afegeix-hi la col kale i la coliflor tallades a trossos. Dora-les durant aproximadament 5 minuts
5.Cobreix el saltejat amb aigua i posteriorment afegeix-hi la llet de coco. Deixa-ho coure durant uns 30 minuts.
6.Si afegeixes aigua de mar, seràn uns 100 ml, el plat serà més gustós.
7.Finalment, passats aquests 30 minuts, afegeix-hi al gust la sal i el pebre.
8.Serveix el plat calent i amb una mica de julivert o cilandre picats per sobre.
Desitgem que gaudiu d’aquesta recepta tan nutritiva! Ja ens direu què en penseu, i no oblideu compartir-la!
Fins ben aviat! 🙂
Visiteu-nos també al Facebook!
© 2023 – Copyright CA L’ALBA
web creada per DAFERP.com
Tots el Drets Reservats
No products in the cart.