Bon dimecres a tothom! Avui us portem una recepta molt senzilla, i plena de propietats nutricionals. Es tracta d’una crema de fonoll i porro que es pot prendre tant freda com calenta.

En un article anterior ja vam parlar del fonoll i de les seves propietats (afavoreix les digestions, disminueix les nàusees i els marejos, és un bon aliat per combatre la gota, l’artritis, la retenció de líquids, la hipertensió, l’halitosi, els refredats… també reforça el sistema immunitari i els ronyons).

Aquí us la deixem!

 
INGREDIENTS
 
ELABORACIÓ

1.Talla els porros finament i sofregeix-los en una olla amb una mica d’oli d’oliva.

2.Mentre els porros siguin a l’olla (5 minuts aprox.), talla a trossets petits el bulb de fonoll i tot seguit afegeix-los també a l’olla. Afluixa el foc i deixa que se sofregeixi tot durant uns minuts.

3.Tot seguit, afegeix-hi l’aigua, l’aigua de mar, el llorer i les espècies que hagis escollit. Tapa-ho.

4.Quan hagi bullit durant uns 15-20 minuts, comprova que el fonoll estigui cuit i passa-ho tot per la batedora.

5.Serveix la crema calenta o espera que es refredi, això ja depèn del teu gust!

Ja ho veieu! És fàcil oi? És genial per beneficiar-nos de les propietats del fonoll, que en són moltes! Si voleu conèixer-les, aquí en teniu un article on en parlem en profunditat.

Desitgem que us hagi semblat útil l’article! Recordeu que el podeu compartir, fer-li un m’agrada i comentar què us ha semblat!

 
 

I seguiu-nos a les xarxes: Instagram i Facebook!

Fins ben aviat!