Farina de castanya ECO

4,00 16,00 

Aquesta farina de castanya molta en molí de pedra, és apta per a celíacs. Ideal per elaborar pa, galetes, pastissos, creps, etc. Per fer beixamels, flams, salses, per espessir o elaborar cremes i sopes.

Origen: Parc natural del Montseny.

Propietats: És un astringent natural si no es cou. Molt recomanada per persones diabètiques, problemes cardiovasculars, esportives i dietes d’aprimament. No conté gluten, però sí un 35 % d’hidrats de carbó.

A nivell vitamínic és similar a la resta d’aliments d’aquest grup: té força vitamina E, que és un antioxidant molt potent i també vitamines del grup B, destacant la B9 o àcid fòlic, essencials per al correcte funcionament de l’organisme. Té un elevat contingut en potassi, calci, magnesi, fòsfor i zinc.

Pes

1kg, 50g, 100g, 250g, 500g

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Farina de castanya ECO”