Avellana torrada ECO

1,80 18,00 

Avellana torrada.

A l’hora de consumir-la, ho podem fer per esmorzar en el iogurt, amb fruita o en diferents plats com amanides, sopes, verdures, com espessidor, en la rebosteria i em postres com torrons, xocolatesi o liquat d’avellana.

Origen: Alt Camp (Tarragona).

Propietats: Una ració de 15 grams d’avellanes ens aporta el 35% de vitamina E que necessitem al dia i ajuda a mantenir l’elasticitat i el bon estat dels nostres vasos sanguinis, prevenint l’envelliment prematur. Altrament, aquest fruit sec aporta calci, fòsfor, magnesi, potassi, manganès, zinc, ferro i coure, per això és bo en èpoques de creixement, adolescència i lactància. A més, ens aporta diferents beneficis cardiovasculars, ajudant a regular el colesterol dolent (LDL) i aportant l’aminoàcid L-arginina, el qual en ajuda a reforçar les artèries.

Més informació (enllaç).

Pes

1kg, 50g, 100g, 250g, 500g

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Avellana torrada ECO”