Pebre negre gra

0,80 4,80 

SKU: 12053 Categoria: 1 Etiqueta:1

Pebre negre gra

El pebre és una espècie de gust coent, procedent de la Índia i Java (Illa d’Indonèsia). És un arbust tropical, semblant a una parra enfilada u després d’una exuberant floració donen molts fruits petits. Pel pebre negre madurat a la planta, per altres tipus de colors de pebres en depenent del seu procès.

El pebre negre, és una espècie de sabor intens i picant que altres colors de pebre i és una espècia molt interessant per si volen donar-li als nostres plats un toc picant, però amb un sabor més delicat i suau que el del pebre negre. Aquesta varietat, a més, permet elaborar salses, cremes, brous i altres preparacions, però sense tenyir-les de negre.

També s’utilitza per formulacions medicinals, per exemple afegir a altres espècies, com la cúrcuma per a potenciar el seu efecte antiinflamatori. El pebre té altres substàncies útils com alcaloides (piperita), oli essencial, elements minerals, vitamines com la C i la E, fibra, hidrats de carboni. Va bé i és eficaç per aquestes patologies com  trastorns digestius, restrenyiments, bronquitis, pneumònia, hipertèrmia, disfunció renal del fetge i activa el metabolisme.

Pes

50g, 100g, 200g, 300g

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pebre negre gra”