Nou moscada 1u
Nou moscada forma part de barreges com el garam masala (masala vol dir barreja d’espècies i herbes medicinals) utilitzat a la Ïndia, i el ras el hanout utilitzat al nord d’Àfrica.
La nou moscada és una espècie elaborada amb la llavor de l’arbre moscada o Myristica fragrans.
Utilització: Es de gran tradició en la cuina del sud-est-asiàtic. És bastant aromàtica i s’utilitza al final de les coccions en salses com al beixamel, en pastes, guisats de carn, ous, sopes, verdures i plat de coliflor. S’utilitza també en postres amb mel, compotes i fruites.
Originari d’Indonèsia, els Àrabs la van introduir a Europa i se n’han trobat dins de temples romans on l’utilitzaven d’encens a les cerimònies religioses. S’aprecia coma a producte medicinal en la medicina ayurvèdica i altres medicines tradicionals. La nou moscada conté un oli essencial i s’utilitza en la indústria farmacèutica, com aromatitzant en la fabricació de pasta de dents i com a ingredient als xarops per millorar els símptomes de la tos.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.