Hola,
Sóc l’Alba i us vull presentar el nou espai que he creat, tant aquí com en un blog que també comença avui i que aniré pujant entrades cada setmana.

Tot neix a partir d’un impuls que em sorgia de dins i també d’una pregunta que se’m repetia: què puc fer jo per cuidar les persones i el planeta?

Això fa prop d’un any enrere i a poc a poc he anat madurant, sense treure la vista al món que em rodeja, els meus fills i les persones que em vaig trobant pel camí.

Em sortien moltes respostes i moltes preguntes noves a la vegada, sobretot dues de ben clares; què puc fer per reduir els residus? Ja no n’hi ha prou amb reciclar, com puc influir en les persones perquè evolucionem cap a un consum més sostenible?

I la resposta a tot plegat ha estat la següent; puc assessorar-les sobre com tenir una vida i una alimentació senzilla, saludable, boníssima i que la puguem trobar als pagesos que ens envolten, que fan una agricultura ecològica i respectuosa amb el medi ambient i que aquests productes puguin arribar a la gent amb els mínims de residus possibles.

Us dono la benvinguda a aquest raconet de món, de moment virtual, que vol ser un granet de sorra a ser part de la solució i no del problema en el món que ens envolta.

Com deia Gandhi; “siguis tu el canvi que vols veure al món”.

M’acompanyes?

Publica un comentari